KAPSALON MIRJO

In januari 2016 zijn wij gestart in ons nieuwe pand aan de Kerkbuurt 148 met  haarwerken en haarstukjes zowel voor dames als voor heren in onze aparte haarwerkstudio op de eerste etage.  

Bij ons is Ziekenhuis bezoek ook mogelijk.

In onze kapsalon in Sliedrecht heeft Miranda van Overbeek zich gespecialiseerd in het aanmeten van pruiken en toupets. Zij is al ruim 35 jaar gepassioneerd door het kappersvak en altijd zeer betrokken bij haar klanten. Persoonlijk contact, echte aandacht, een luisterend oor en het geven van professioneel advies zijn voor haar allemaal vanzelfsprekend.
Zij en haar team houden de trends bij en blijft actief op het gebied van nieuwe producten. Miranda houdt van haar vak en is alleen tevreden als de klant dat ook is. Zij weet als geen ander hoe belangrijk een prachtig kapsel is om je zelfverzekerd te voelen. Een uitbreiding van haar vakkennis was dan ook een logische stap.
Met hart en ziel begeleidt zij mensen in een moeilijke tijd van hun leven om door een passend haarwerk het leed te verzachten en mensen meer zelfvertrouwen te geven. Onze missie is dan ook om mensen, die om wat voor reden dan ook met haarverlies te maken krijgen of hebben, de best mogelijke oplossing en zorg aan te bieden.

Onze Visie is om binnen 5 jaar tot één van de meest toonaangevende haarwerkbedrijven van Sliedrecht en omgeving te worden.Onze afdeling haarwerken zit discreet op de 1ste verdieping van ons pand in een aparte ruimte. Mocht u slecht ter been zijn, of om een andere reden niet naar  boven kunnen, kunt u ook beneden in de kapsalon geholpen worden of we komen bij u thuis langs.

Haarwerken Mir-Jo is aangesloten bij de ANKO sectie Haarwerken en heeft het EAHS certificaat. ( wat uw zorgverzekeraar verplicht stelt) Het geeft u in ieder geval een extra zekerheid dat u te maken heeft met een vakspecialist op het gebied van confectie haarwerken (pruiken) Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

HAARWERKEN MIR-JO IS 6 DAGEN PER WEEK GEOPEND.

Wij werken in principe altijd op afspraak om zo u onnodige wachttijd te besparen. Wij streven ernaar om binnen 5 dagen een vrijblijvend intake gesprek te plannen. In dat gesprek wordt dan duidelijk wat we voor u kunnen betekenen. Onze specialiteit is mensen helpen die met name haaruitval hebben of krijgen tengevolge van chemotherapie of bestraling ( Alopecia Cytostatica)

Op onze haarwerkafdeling hebben we allerlei representatieve haarwerken, zodat u een goed idee krijgt wat de mogelijkheden zijn. Wanneer het dan duidelijk is wat u ongeveer wilt hebben, wordt er een zichtzending besteld. Deze is meestal binnen 5 dagen binnen. Zo'n zichtzending bestaat uit 6 - 10 speciaal voor u geselecteerde haarwerken (pruiken). Gezamenlijk bekijken we dan welk haarwerk bij u uiteindelijk het mooist staat en past.

Wanneer de keuze op een bepaald haarwerk is gevallen dan kan meteen tot aflevering over gegaan worden. Bij de aflevering worden de puntjes op de i gezet. Zoals bijvoorbeeld kleine aanpassingen  aan het model van het haarwerk, zodat het bij u perfect staat. het kan ook zo zijn dat u het niet zeker weet of uw haar wel gaat uitvallen. in dat geval kunt u het haarwerk tot 4 weken kosteloos bij ons reserveren. Bij de aflevering krijgt u een persoonlijke demonstratie hoe om te gaan met het haarwerk. Waarbij alle zaken waar u tegen aan kan lopen goed uitgelegd wordt. Zoals bijvoorbeeld: "hoe zet ik mijn haarwerk goed op mijn hoofd". "waar moet ik opletten bij het dragen van het haarwerk:. En hoe moet ik het haarwerk wassen. Vanzelfsprekend krijgt u ook op schrift de gebruiksaanwijzing mee.

Minstens zo belangrijk is de nazorg. Het is heel belangrijk dat u bijzonder tevreden met een haarwerk bij ons de deur uit gaat, maar nog belangrijker is dat u tevreden blijft. Daarom wordt met u, standaard na ca. 2 weken dat u het haarwerk draagt,  een belafspraak gemaakt om te vragen hoe het gaat. Natuurlijk kunt u ook al direct bij ons langskomen, wanneer er iets aan de hand is of als u nog dringende vragen heeft.

VERGOEDINGEN:

Haarwerken Mir-Jo heeft met alle zorgverzekeraars een zorgovereenkomst afgesloten, daardoor kunnen wij u de service aanbieden om de declaratie voor u af te handelen. De vergoeding bestaat uit een basisbedrag van momenteel € 431,50 en daarbovenop eventueel een aanvullende verzekering ( de hoogte hiervan is afhankelijk van het verzekeringspakket wat u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten).

GARANTIE:

Op al onze producten zit 6 maanden garantie op fabricage fouten.

(ZIEKEN) HUISBEZOEK:

Bij medische indicatie, maar ook wanneer u dat gewoon prettig vindt, hoeft u niet naar ons toe te komen, maar komen wij naar u toe. Wanneer u woonachtend bent binnen een straal van 10 km van ons bedrijf is dit gratis en geen enkel probleem.

KLACHTEN:

Overal waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dus ook bij Haarwerken Mir-Jo, alleen wij zullen er alles aan doen om uw klacht weg te nemen. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan is voor u nog de zekerheid dat wij aangesloten zijn bij de Stichting Geschillen Commissie (SGC), middels de ANKO. Wanneer u niet tevreden ben over de eindoplossing van een bepaalde klacht, dan kunt u daar met uw klacht terecht. De uitspraak van de Stichting Geschillen Commissie is bindend voor Haarwerken Mir-Jo.