Bruidskapsel sliedrecht

Bruidskapsel sliedrecht - fpicw9df34

Binnenkort trouwen en op zoek naar een goede plek om jouw bruidskapsel sliedrecht te laten doen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Onze ervaring met bruidskapsels is zo groot dat wij niet meer schrikken van jouw wensen. Jouw jurk en kapsel moet optimaal matchen voor deze speciale dag.

Voor het kiezen van een bruidskapsel ga je niet over een nacht ijs. Wij helpen je graag bij de keuzen voor een bruidskapsel. De keuzen tussen lang haar, kort haar, een ander kleurtje of je eigen kleur zijn erg lastig. Het Kapsel moet goed bij jouw gezicht passen en bij jouw huidskleur. Je wilt namelijk niet dat alles er geforceerd uitziet deze dag.

Heb je zelf al een keuze kunnen maken? Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we samen gezellig jouw wensen door. Uiteindelijk moet het uiteindelijk kapsel namelijk net zo worden als dat jij in je hoofd hebt. Als we de wensen doorgenomen hebben gaan wij kijken hoeveel tijd we hier voor nodig hebben en plannen we samen een afspraak op de grote dag!

Deze afspraak kan plaatsvinden bij jou op locatie of bij ons in de kapsalon. Wij passen ons helemaal aan, zodat jij geen stress ervaart op deze belangrijke dag! Bekijk hieronder een aantal van de mooiste kapsels die wij het afgelopen jaar hebben mogen verzorgen.

Bel ons gerust eens op, mail ons of kom even kennis maken bij ons in de kapsalon.