Haarproducten Sliedrecht

Haarproducten Sliedrecht - loreal-professionnel-serie-expert

Kapsalon Mirjo is niet alleen kapper, maar verkoopt ook de beste haarproducten Sliedrecht. Wij verkopen de haarproducten sliedrecht van o.a. Loreal Paris, Wella Forte en Schwarzkopf. Deze producten zorgen ervoor dat jouw haar de juiste verzorging krijgt, waardoor jouw haar langer mooi blijft.

De producten die wij gebruiken in onze kapsalon verkopen wij ook in onze webshop. Zo bieden we jullie de hoogste kwaliteit haarproducten. In onze webshop worden o.a. shampoos, haarmaskers, hairspray en mouse verkocht. Wil jij deze producten eerst ervaren, voordat je deze zelf aanschaft? Kom dan gerust langs bij ons in de kapsalon, zodat we deze samen uit kunnen testen.

Mis jij nog een product in ons aanbod? Laat het ons dan weten! Wij gaan dan op zoek naar het beste product voor jouw haar, waardoor ook jouw haar de optimale verzorging krijgt. Het verzorgen van jouw haar is namelijk erg belangrijk! Wanneer je haar niet goed verzorgd wordt is de kans op vervroegd haaruitval bijvoorbeeld veel groter. Dit willen we uiteraard met zijn allen tegen gaan!

Wil jij haarproducten die helemaal op jouw haar zijn afgestemd? Kom dan ook eens langs bij ons in de kapsalon en samen gaan we onderzoeken welke haarproducten het beste werken voor jouw haarsoort.