Haren verven sliedrecht

Haren verven sliedrecht - verven-sliedrecht-images-6

Haren verven sliedrecht zorgt ervoor dat jouw haar weer de kleur heeft die jij graag wilt. Of je nu last hebt van uitgroei of gewoon zin hebt in een ander kleurtje, haren verven sliedrecht helpt jou hierbij.

Kapsalon Mirjo heeft veel ervaring met haren verven sliedrecht. Vele gelukkige klanten komen elke keer weer terug, zodat hun haar weer de gewenste kleur heeft. Naast het verven van jouw haren zorgen wij er ook voor dat jouw haar weer mooi in model zit. Wij bieden de volgende manieren aan om jouw haar te verven:

  • Highlights;
  • Extra Highlights;
  • Permanente kleuring;

Waarom je haar laten verven bij de kapper?

Laat je haar verven door een kapper, omdat wij het beste met jouw haar voor hebben! Natuurlijk is het kopen van een kleurspoeling in de winkel een stukje goedkoper, maar de kwaliteit is vaak een stuk minder. Wij zorgen voor en zijn verantwoordelijk voor jouw haar. Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor de praktische zaken, zoals dat jouw kleding schoon blijft, jouw haar de juiste kleur krijgt en dat jouw haar langer mooi blijft!

Naast de manier van kleuren letten wij ook op welke kleur het beste bij jou past. Door de vele tinten die een bepaalde haarkleur krijgt kunnen wij zien of deze goed past bij jouw huidskleur of dat we beter voor een andere tint kunnen gaan. Wij helpen je hier graag bij, zodat het eindresultaat niet tegen valt!

Wil jij meer weten over onze behandelingen? Neem dan contact met ons op, zodat we eens kunnen kijken hoe we jouw haar helemaal naar je zin kunnen maken!