Geschiedenis

Mir-Jo bestaat al sinds 1978.Wij zijn begonnen op de stationsweg in het oude pand van kapsalon Harinck. Daar moesten we uit in verband met het verbouwen en uitbreiden van de bank.

Toen zijn we op de kerkbuurt 37 gekomen. Eerst binnen in het winkelcentrum en veel later ( 1989)  na de verbouwing van het winkelcentrum zijn we naast toen der tijd de Landgraaf en Gerdientje gekomen. 22 Juni 2015 zijn we verhuisd naar een nieuw pand. Hoek Kerkbuurt - Kerkstraat ( tegenover de grote kerk)  Daar hebben we onze diensten uitgebreid met een haarwerk ( pruiken) studio in een aparte ruimte op de eerste etage.

Ook zijn wij gespecialiseerd in haar en hoofdhuid problemen. Wij werken met een Mediscoop om op uw hoofdhuid te kijken. En gebruiken het product Mediceuticals. We gaan niet op de stoel van de arts zitten, maar we kunnen u wel goed advies geven.

Mevrouw Blommers heeft de zaak vanaf 1978 zelfstandig gerund. In 1988 is haar dochter Miranda erbij gekomen en zo is het familiebedrijf ontstaan. Vanaf 7 december 2007 is mevr.Blommers ermee gestopt en heeft Miranda het verder overgenomen.

Mir-Jo is een gezellige kapsalon waar iedereen geholpen kan worden. Kwaliteit en aandacht is onze visie voor jong tot oud. De medewerkers worden geschoold volgens de laatste nieuwe trends. Wij gaan op cursus in binnen en buitenland o.a bij LÓreal en volgen de nieuwe trends op de voet.

U kunt bij ons terecht op afspraak. Ook kunt u altijd even binnenlopen en dan helpen we u graag als daar tijd voor is.

Wij werken voornamelijk met Kerastase ,LÓreal, Mediceuticals, Goldwell en Vitality's en we hebben de stylingslijn van Fudge.